Tankarna bakom Ester

Ett enklare, billigare och modernare sätt att köpa säng

Det har allt för länge varit allt för komplicerat – och allt för dyrt – att köpa ny säng. Tänk om man i stället kunde utveckla en kvalitetssäng som passar alla sovsätt, men också alla sovrumsstilar. Och som är smidig att köpa och montera – och om man vill – returnera. Det är den enkla idén bakom Ester.

Vi har 25 års erfarenhet av att bygga sängar för hand. All den kunskapen förenar vi med smarta lösningar och den bästa service, något som vi tycker att du ska kunna förvänta dig när du investerar i en ny säng. Du beställer din Ester online och sängen levereras sedan hem inom 5 dagar. En förutsättning för ett tryggt och schysst sängköp är också att du får prova sängen hemma i ditt eget sovrum. Du har 100 nätter på dig att prova din Estersäng. Skulle du mot förmodan inte sova gott kommer vi och hämtar sängen och donerar den till välgörande ändamål.

dataester
kate3

Hantverk från egen fabrik

Bed Factory Sweden (företaget bakom Ester) har 25 års erfarenhet av att utveckla, designa och bygga kvalitetssängar. Sedan starten 1993 har vi byggt över en miljon sängar för hand. Kort och gott: vi kan det här med sömnigt hantverk.

2014 invigdes en helt ny fabrik i Viljandi i Estland för att kunna bygga ännu fler och bättre sängar. Att vi själva kontrollerar hela produktionskedjan, från idé till färdig säng, innebär att vi har koll på alla detaljer. Inte en enda säng lämnar vår produktion utan att ha passerat våra kvalitetskontroller och resultatet är perfekt. Att vi har vår egen fabrik gör också att priserna blir lägre eftersom Ester levereras direkt till ditt sovrum, utan mellanhänder.